Workshops

Workshop voor groepen en bedrijven

Deze workshop is een praktische kennismaking met yoga. Mijn invalshoek is ontspanning door (lichaams)bewustwording. Hierdoor wordt je je ook bewust van eventuele spanningen en kun je deze los laten. Veel mensen hebben hierbij baat om tot meer rust en ontspanning te komen. Meer informatie over hoe ik les geef, vind je hier.

Een workshop bestaat uit een ca. 1,5 uur durende kennismaking met yoga in de vorm van een les (1 uur) met de mogelijkheid om vragen te stellen na afloop.

Kosten

€ 17,50 (per persoon)

Workshop Zonnegroet (Surya Namaskar)

De groet aan de zon is een reeks van 12 yoga-houdingen. Veel mensen beoefenen de zonnegroet omdat hierdoor hun lichamelijk en geestelijk wel-zijn toeneemt. Het lichaam blijft soepel en je voelt je energieker en krachtiger. Deze workshop is vooral een praktische introductie. De yogahoudingen worden doorgenomen en ervaren. De houdingen worden vanuit het ervaren van jouw lichamelijke mogelijkheden opgebouwd. Er is aandacht voor de overgang van de ene naar de ander houding zodat de serie een vloeiend geheel wordt, waarbij ook de rol van de adem belicht zal worden.

Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden. Bij voldoende deelname wordt, in overleg, een datum voor de workshop vastgesteld.

Ook is het mogelijk als groep (min. 5 personen) deze workshop aan te vragen.

info@meditatieveyoga.nl of T: 06 40992460

Kosten

€ 30 (per persoon)

Mediteren en dineren met aandacht

Nieuwe datum nog niet bekend

Mediteren

Thema: ervaren met aandacht.
16.00 – ca. 17.00 / 17.30 uur

Plaats:
Noorderhaven 57, GRONINGEN

Dineren

ca. 18.00 uur
Plaats: Kohinoor van India
Oostersingel 112, GRONINGEN

Dit restaurant heeft een ruimte waar je in relatieve rust en beslotenheid kunt eten. Om het eten met aandacht te ervaren en te genieten(!) wordt er in stilte gegeten tot het dessert. Vanaf het dessert kan er weer gesproken worden.

Het diner bestaat uit een thali met twee drankjes en een dessert. Een thali is een proeverij van zeven verschillende gerechten. De proeverij bestaat uit: rijst, diverse curry’s, nan (Indiaas brood), salade en raita (verkoelende gekruide yoghurt).

Kosten

€ 45 (all-in)

Opgave graag per email:

info@meditatieveyoga.nl